Tilaa
Uutiset

Yamarin ja Turvallisesti vesillä ry yhteistyöhön

07.07.2016

TekstiSatu Björn

Konekesko Oy:n venemerkki Yamarin ja Turvallisesti vesillä ry ovat sopineet yhteistyösopimuksen, jossa Yamarin-veneistä tulee yhdistyksen pääyhteistyökumppani. Sopimuksen myötä kaksi erilaista venealan toimijaa tekevät yhteistyötä tukeakseen suomalaisten veneilyturvallisuutta.

Yhteistyössä Konekesko luovuttaa Turvallisesti vesillä ry:n koulutuskäyttöön Yamarin Cross 53 Center Console -veneen.

”Turvallisuus on arvona Yamarin-brändin ytimessä”, kertoo Konekesko Oy:n vapaa-ajankoneyksikön myyntijohtaja Kari Rautanen, ”lähdimme yhteistyöhön mukaan, koska meille on tärkeää, että veneidemme käyttäjät osaavat myös liikkua ja käyttää niitä turvallisesti.” Konekesko on valmistanut Yamarin-veneitä Suomessa jo yli 40 vuotta.

Turvallisesti vesillä ry jakaa tietoa ja järjestää koulutuksia

Turvallisesti vesillä ry on vuonna 2015 perustettu yhdistys, joka tarjoaa mahdollisuuden harrastaa turvallista vesiliikuntaa iästä riippumatta. Toiminnan keskiössä ovat monipuoliset koulutukset. Yhdistyksen arvoihin kuuluvat koko perheen yhteisen harrastamisen tukeminen, toisten kunnioittaminen ja huomioiminen sekä oppilaskeskeisyys. Tavoitteena ovat tarjota jäsenille mahdollisuus turvalliseen ja monipuoliseen vesiliikuntaan ja veneilyyn, sekä edistää jäsenten hyvää veneilytapaa ja veneilyyn liittyviä tietoja ja taitoja.

 

Lue myös nämä

X