Tilaa
Uutiset

Uutta Kipparissa

11.01.2010

TekstiKipparilehti

Suomen ainoa moottorivenelehti Kippari täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Näiden vuosien aikana on koettu hyviä ja huonoja vuosia, ajettu satoja veneitä ja moottoreita, kokeiltu satoja veneilytarvikkeita, käyty sadoissa satamissa ja jaettu tietoa niin veneilyn harrastajille kuin venealallekin.

20 vuoden aikana veneet ja moottorit sekä etenkin veneilyelektroniikka ovat kehittyneet huimasti. Myös lehti on kehittynyt alan myötä ja se on noussut entistä merkittävämpään asemaan sekä venealalla että suomalaisessa lehdistössä.

Veneiden, moottoreiden ja muiden venealan tuotteiden kehitys ei kuitenkaan ole pysähtynyt, vaan jatkuu koko ajan. Samalla myös Kippari kehittyy ja muuttuu lukijoiden toiveiden mukaan.
Olemme tehneet yhden erittäin suuren ja monta pienempää lukijatutkimusta, jotka antavat meille suuntaviivoja tuleville vuosille. Jo tässä numerossa voi havaita muutoksia ja uudistuksia, joita tulee vuoden kuluessa jatkuvasti lisää.

Lehden varsinainen 20-vuotisjuhlanumero tulee olemaan toukokuun Kippari numero 5/2010. Siinä kerromme paljon siitä, mitä 20 vuoden aikana on tapahtunut ja mikä on muuttunut. Kerromme paljon myös toimituksen omista mieltymyksistä, joita meiltä usein tivataan.

Juhlanumeroa odotellessa ilmestyvät perinteiset Ostajan Oppaamme ja muut kevään numerot. Juhlavuoden myötä toivotan kaikille lukijoillemme ja yhä kasvavalle tilaajajoukollemme viihtyisää kesän odotusta Kipparin parissa.

Vesa Leppä

Lue myös nämä

X