Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Jutut

Vene 19 Båt: Buster Cabin

10.03.2019

TekstiTimo Sarkkinen

KuvatMarkus Pentikäinen/Otavamedia

Busterin Cabin-malli on pätevä vaihtoehto suojaisaa venettä kaipaavalle vetouistelijalle. Helsingin venemessuilla Cabiin oli isketty kattava uisteluvarustus, jonka oli toteuttanut Busterin jälleenmyyjä Vääksyn Konepiste.

 

Cabiniin oli asennettu korkeat, perän uimatasoille ulottuvat kaiteet, joihin syvätakilat ja tarviketelineet on helppo asentaa. Näitä erikoiskaiteita ei ole Busterin lisävarustelistalla, mutta ne ovat saatavilla mainitun jälleenmyyjän kautta.

Katon varustekaari kuuluu sen sijaan tehdasasenteisiin varusteisiin – tosin ilman vapatelineitä ja hytin sivukaiteisiin kiinnitettyjä plaanarimastoja.

Sisällä hytissä on Busterin 16 tuumainen Q-monitoiminäyttö, joka näyttää myös tutkakuvaa. Lisävarusteisiin kuuluu kaksi Raymarinen Axiom -monitoiminäyttöä, joista 9-tuumainen on asennettu katon rajaan ulkotilaan ja pienempi 7-tuumainen sisälle. Uistelijaa palvelevat myös Raymarinen VHF-radio sekä autopilotti.

Tehdasasenteisena lisävarusteena Busteriin olisi saatavilla myös muun muassa ulko-ohjauspiste, jota esittelyveneessä ei kuitenkaan ollut – paljolti autopilotin takia.

Buster Cabin on uimatasoineen 6,92 metriä pitkä, 2,43 metriä leveä ja painaa ilman moottoria 1 185 kiloa. Tehosuositus on 150–250 hevosvoimaa. Vääksyn Konepisteestä kerrotaan, että esittelyvene maksaa kaikkine lisävarusteineen ja Yamaha F200 -moottorin kanssa 72 900 euroa.

 

Lue myös nämä

X