Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Jutut

Vene 19 Båt: Sting 730 Fast Track

12.03.2019

TekstiTimo Sarkkinen

KuvatMarkus Pentikäinen/Otavamedia

Norjalaismerkki Stingin “lippulaiva” 730 Fast Track esiteltiin jo viime elokuun Uivassa venenäyttelyssä, ja nyt siihen pääsi tutustumaan hallioloissa. Vene on perusidealtaan samanlainen kuin aiemmin esitelty 630 Fast Track.

Stingissä on uistelijoiden iloksi laaja avotila. Lisähintaan kalusteiksi saa lisähintaan esittelyveneessä olleen, taittuvalla selkänojalla varustetun takapenkin, josta muodostuu taitettavan sivupenkin kanssa L-mallinen sohva.

Sisällä hytissä on aterio perinteisellä paikallaan. Etummaisen penkin selkänoja on siirrettävissä kahteen paikkaan niin, että kyytiläinen voi katsoa maisemia eteenpäin tai olla ”ruokailuasennossa” pöytään päin. Keskikäytävän toisella puolella on pentteri, johon ei kuulu vakiona mitään varusteita. Lisävarustelistalta on valittavissa niin painevesi, keitin kuin jääkaappikin.

Kahden hengen nukkumatilana palvelee keulavuode, ja aterion saa järjesteltyä lisäpedeiksi. 730 Fast Trackissa on myös pienemmästä 630-mallista puuttuva, keulavuoteen kupeeseen sijoitettu erillinen wc-tila.

Sting on 7,33 metriä pitkä, 2,58 metriä leveä ja painaa ilman moottoria 1 660 kiloa. Polttoainesäiliön tilavuudeksi ilmoitetaan 195 litraa. Tehosuositus on 150–200 hevosvoimaa, ja pakettihinta esimerkiksi Evinruden 150-hevosvoimaisen E-TEC -moottorin kanssa 57 400 euroa.

 

Lue myös nämä

X