Tilaa
Jutut

Vastaa Kipparin lukijakyselyyn!

Lukijakyselyn avulla selvitämme, millaisia veneilijöitä te olette ja millaista Kipparia tarvitsette.

11.05.2022

Tekstiismo virta

Kuvatseppo evinsalo

Ajat muuttuvat ja siksi myös Kipparin pitää muuttua. Olemme käynnistäneet lehden uudistushankkeen, jonka lopputulos ei ole vielä selvillä. Muutos voi olla pieni tai vähän isompi. Uudistustyöhön pyydämme apuun lukijoitamme.

Koronavuosina veneily on houkutellut ilahduttavan paljon uusia harrastajia ja toisaalta veneilytavat ovat muuttuneet. Veneily on tullut entistä helpommaksi myös niille, jotka eivät tahdo omistaa venettä.

Lehden tekijöille olennaista on tuntea lukijat ja heidän tarpeensa mahdollisimman hyvin. Siksi olemme päättäneet toteuttaa uuden lukijakyselyn Kipparin tilaajille, johon toivomme mahdollisimman paljon vastauksia. Lukijakyselyn avulla selvitämme, millaisia veneilijöitä te olette ja millaista Kipparia tarvitsette.

Toivomme teidän myös kertovan, millaista lehteä haluatte lukea ja mitkä jutut ovat suosikkeja lehdessä nykyisin.

Mitä useampi vastaa, sitä kattavamman kuvan saamme nykyisistä lukijoistamme ja voimme myös päätellä, millaisia veneilijöitä lukijakunnastamme ehkä puuttuu. Tarkoituksemme on palvella kaikkia suomalaisia moottoriveneilijöitä veneen koosta tai moottorin hevosvoimista riippumatta.

Pienenä porkkanana arvomme vastanneiden kesken vuoden pituisen digitilauksen Kippari- tai Vene-lehteen.

Lukijakyselyyn pääset tästä.

Lue myös nämä

X