Tilaa
Uutiset

Vene 18 Båt: Messujen isoin laiturikokonaisuus

A-laiturit tuo messuille laiturikokonaisuuden, jollaista ei millään messuilla ole valmistajan mukaan koskaan aikaisemmin nähty.

02.02.2018

TekstiSatu Björn

KuvatA-laiturit

Vene 18 Båt -näyttelyssä on esillä on A-laitureiden PRO -satama, jossa laitureiden yhteispituus on yli 50 metriä. Kokonaisuuden hinta on varustelusta riippuen 200-300 tuhatta euroa. Valmistajan mukaan laiturikokonaisuus on kallein koskaan messuilla esitelty erikoislaituri.

Laiturin kannen pinta-ala on lähes 150 m2 ja sen kokoinaispaino on yli 70 tonnia. Laituri on varustettu mm. vedenalaisilla valoilla ja erikoisvahvalla kansirakenteella. PRO-sarjan satama on suunniteltu ison jahdin suojasatamaksi.

Jättilaitureiden kuljetus haittaa liikennettä maanantaina

Satamalaiturit kuljetetaan Helsingin messukeskukseen maanantaina 5.2.18 neljän rekan erikoiskuljetuksena. Kuljetus lähtee Raisiosta A-Laitureiden tehtaalta aamulla klo 9.00. Liikenne saattaa häiriintyä erikoiskuljetuksen vuoksi välillä Raisio – Helsinki. Puolenpäivän aikaan kuljetuksen on määrä olla kehä III:lla, josta se jatkaa matkaa Tuusulanväylää pitkin Messukeskukseen. Kuljetuksen vuoksi muu liikenne saatetaan hetkellisesti pysäyttää turvallisuuden varmistamiseksi.

Laituri on nähtävillä osastolla 7e150.

 

Lue myös nämä

X