Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Näyttelyt

Vene 18 Båt: Messujen uutuusmallit esittelyssä

Uusia veneitä, uusia altaita, uusia elämyksiä. Helsingin messukeskus on taas helmikuussa vesillä viihtyvän "karkkikauppa" vailla vertaa.

03.02.2018

TekstiTimo Sarkkinen Satu Björn

Helsingin venemessut pitävät paikkansa Pohjois-Euroopan suurimpana veneilytapahtumana.

Nähtävää ja koettavaa on tänäkin vuonna niin paljon, että vierailuun kannattaa varata riittävästi aikaa – ainakin jos haluaa kiertää kiiruhtelematta kaikki seitsemän hallia.

Ovet aukeavat kaikille jo ensimmäisenä perjantaina 9.2.18 kello 11. Tämä on uutta ja ilmeisen toivottua, sillä aiemmin avausperjantai oli rajoitettu ”ammattilaispäiväksi”. Kymmenpäiväinen tapahtuma päättyy sunnuntaina 18.2.18

Näyttävimmät venerivistöt ovat odotetusti päähallissa, virallisemmin kutosessa ja seiskassa, jotka ovat käytännössä yhtä samaa tilaa.

Emme toki unohda myöskään puuveneitä ja menneiden vuosien klassikoita, joilla on messuilla jälleen oma suosittu osastonsa.

Messujen ohjelman ja tarkemmat tiedot mm. aukioloajoista löydät täältä.

Kuvagalleriassa esittelemme muutamia messujen uutuusmalleja.

Alumiiniveneet

Silver esittelee kaudelle 2018 kaksi täysin uudistunutta Foxia. Toinen on trendikäs tuplapulpettimalli Fox BR ja toinen laajalla sivupulpetilla varustettu Fox Avant. Osasto 6h50.

Linder Arkip 530 BR. Ruotsalainen Linder tunnetaan pienistä alumiiniveneistän – uutuusmalli Arkip 530 BR on ensimmäinen, joka ylittää viiden metrin rajan. Messuilla sitä on hyvä verrata kotimaisiin kilpailijoihin, joita tässä kokoluokassa riittää. Osasto 6d1.

Falcon BR -perhe. Bella-Veneet kehitteli kaikessa rauhassa omaa alumiinivenemallistoaan, josta saatiin ensimaistiaiset viime syksynä. Yllättäen veneet kantavat merkkiä Falcon – sehän on tuttu saman valmistajan matkavenemalleista jo kaukaiselta 80-luvulta alkaen. Osasto 6c50.

Buster Magnum ja SuperMagnum. Uusi Magnum on edeltäjäänsä kookkaampi. Pituutta on tullut lisää kolmekymmentä senttiä, leveyttä kahdeksan. Buster Super Magnum perustuu samaan runkoon kuin Magnum, mutta on tätä puoli metriä pidempi. Osasto 6d48.

Anytec A27. Anytecin uudet bowriderit, A23 ja A27, säväyttävät ulkonäöltään. Nämä suorastaan futuristisesti muotoillut alumiiniveneet kääntävät päitä vesillä ja laitureissa. A-sarjan mallien keskeisenä ideana ovat tilavat, eri kalustemoduuleilla muunneltavat matkustamot. Osasto 6a80.

Lue myös nämä

X