Tilaa
Näyttelyt

Vene 18 Båt: Näyttelyn veneet on valittu

Vene 18 Båt -messuilla valittiin nyt jo 20. kertaa Messujen veneet esillä olevista uutuuksista. Tänä vuonna Messujen avomoottorivene on Anytec A27, Messujen retki- ja yhteysmoottorivene Sting 630 Fast Track ja Messujen matkamoottorivene Galeon 470 Skydeck.

14.02.2018

TekstiKipparin toimitus

KuvatSatu Björn, Anton Reenpää/Otavamedia

Messujen avomoottorivene Anytec A27 on hyvä ja kestävä avovene, joka sopii koviinkin olosuhteisiin. Se on erittäin nopea yhteysvene. A27 edustaa aivan uutta ja designiltaan selvästi aiemmasta poikkeavaa Anytec-sukupolvea. Huomionarvoista on tilojen muunneltavuus. Ruotsalaisen Anytecin veneet ovat tunnettuja ronskeista ja vauhdikkaista täysalumiiniveneistä, joita tämäkin vene edustaa mallikkaasti.

Messujen retki- ja yhteysmoottorivene Sting 630 Fast Track on erittäin monikäyttöinen ja sen voi varustaa helposti kalastus-, retki- tai yhteysveneeksi. Käytännöllisen veneen tilankäyttö on tehokasta, tilaratkaisut tuoreita ja lisävarustelumahdollisuudet monipuoliset. Norjalainen Sting on uudehko tulokas Suomen markkinoilla.

Messujen matkamoottorivene Galeon 470 Skydeck on innovatiivinen, laadukas ja jämäkkä. Se on täynnä toimivia yksityiskohtia. Merkittävimmät ominaisuudet ovat sähköisesti napin painalluksella avautuva ja sulkeutuva yläohjaamon peite sekä terasseiksi avautuvat laidat. Vene tarjoaa paljon uusia ratkaisuja, joita todennäköisesti nähdään tulevaisuudessa myös muissa veneissä. Puolalainen Galeon tuo jatkuvasti uusia innovaatioita veneisiinsä.

Lue myös nämä

X