Tilaa
Näyttelyt

Vene 19 Båt: Skipperi tuo moottoriveneet kaupunkivenevalikoimaan

Uutena vaihtoehtona kaupunkiveneistä vastaava Skipperi tuo tarjolle ensi kesänä myös moottoriveneet joita on tarjolla kahtena erilaisena pakettina.

16.02.2019

TekstiJukka Hiiro

Kaupunkivenetarjonta pääkaupunkiseudulla paranee ensi kesänä, kun kaupunkisoutuveneet rantautuvat myös Helsinkiin. Uutena vaihtoehtona palvelusta vastaava Skipperi tuo tarjolle ensi kesänä myös moottoriveneet.

Moottoriveneitä tulee olemaan noin 20, joista osa on uusia ja osa vuokrattu palvelun käyttöön yksityisiltä.

Moottoriveneiden käyttöoikeuksia myydään kahtena erilaisena pakettina. Molemmat paketit on otettava kuudeksi kuukaudeksi.

”Paketin voi ottaa myös loppukesästä, jolloin osa käyttökuukausista jää sitten käytettäväksi seuraavalle kaudelle”, Skipperin perustaja Kristian Raij sanoo.

Edullisempi moottorivenepaketti maksaa 109 euroa kuukaudessa ja mahdollistaa veneiden käytön arkipäivisin. Raijn mukaan arkikäyttö on hyvä vaihtoehto esimerkiksi eläkeläisille tai vuorotyössä käyville joilla on arkivapaita.

Kalliimpi moottorivenepaketti maksaa 199 euroa kuukaudessa ja siinä veneet ovat käytettävissä myös viikonloppuisin.

Moottoriveneiden kuukausimaksuun sisältyy lisäksi oikeus käydä saaristo- ja rannikkolaivurin verkkokurssit, mutta tutkintomaksu on maksettava itse, mikäli sen haluaa suorittaa. Kursseja ei myöskään edellytetä käytävän ennen kuin moottoriveneen saa käyttöönsä, mutta veneilystä kiinnostuneet tarjoukseen todennäköisesti kuitenkin tarttuvat.

Moottorivenepaketin ottavat saavat samalla rahalla käyttöoikeuden myös kaupunkisoutuveneisiin.

”Uusille ja kokemattomille veneilijöille järjestämme myös omin voimin kahden päivän veneilykoulutuksia siten, että kutsumme koulutusta kaipaavia aloittelijoita keskitetysti laiturille, jossa käymme läpi perusasiat”, Raij kertoo.

Moottoriveneiden kuukausimaksut eivät sisällä polttoainetta vaan ne tulee käyttäjien maksaa itse ja ne on palautettava aina tankki täynnä samaan paikkaan, mistä ne on otettukin. Veneet myös kuvataan aina luovutuksen ja palautuksen yhteydessä.

Moottoriveneen voi varata korkeintaan seitsemäksi tunniksi kerrallaan, ja varauksia käyttäjällä voi olla yhtä aikaa kaksi. Soutuveneen voi varata korkeintaan kolmeksi tunniksi kerrallaan.

Lue myös nämä

X