Tilaa
Näyttelyt

Vene 20 Båt: Gullkronan vierassatama palkittiin viime vuoden veneilytekona

Gullkronan vierassatama on ollut poikkeuksellisen rakas kohde matkaveneilijöille vuosikymmeniä, palkinnon myöntänyt Veneilytoimittajat ry tiedottaa.

07.02.2020

TekstiJukka Hiiro

Gullkronan vierassatamaja sen uudelleen avaaminen valittiin Vuoden 2019 veneilyteoksi. Gullkronan vierassatama on ollut poikkeuksellisen rakas kohde matkaveneilijöille vuosikymmeniä, palkinnon myöntänyt Veneilytoimittajat ry tiedottaa.

Palkinnon otti vastaan Saara Kankaanrinta, joka yhdessä Ilkka Herlinin kanssa on henkilökohtaisesti tehnyt toiminnan mahdolliseksi.

Saaressa pitkään kesämökkeilleet Kankaanrinta ja Herlin hankkivat entisten isäntien Erikssonien tilan omistukseensa, taaten perheelle asumisoikeuden kotonaan niin pitkään kuin he halusivat. Sen jälkeen venevieraat saisivat jälleen palata yhteen koko Saaristomeren kauneimmista kohteista. Se aika koitti viime kesänä.

Kankaanrinnan ja Herlinin päätös Gullkronan avaamisesta osoittaa, kuinka syvästi he kokevat olevansa osa veneilijöiden laajaa yhteisöä. Satamanpito on työtä eikä bisnestä, sen me kaikki tiedämme, ja erityisesti se pitää paikkansa Gullkronan perinteisessä hengessä: kotoisan pienimuotoisessa paikassa, tiedotteessa kiitetään.

Lue myös nämä

X