Tilaa
Näyttelyt

Vene 20 Båt: Heittokalastukseen varusteltu Buster XL

Uusiin Buster XL ja XXL -malleihin on nyt saatavilla tehtaan varusteita, joilla perus-bowrider muuttuu vaativan harrastajan heittokalastusveneeksi.

15.02.2020

TekstiTimo Sarkkinen

Buster on aiemmin tarjonnut kalastusvarusteita pienempiin S-, ja M-malleihinsa, mutta isompien mallien kohdalla jokainen on joutunut toteuttamaan varustelun itse. Nyt tilanne paranee, kun tehdas on suunnitellut kaivatut heittokalastajan ”herkut” myös uusiin, viime syksynä esiteltyihin XL- ja XXL-malleihin.

Messuilla on esillä kaikilla kalastusvarusteilla maustettu XL. Varusteet on kuitenkin hinnoiteltu erikseen, joten jokainen voi miettiä ja valita, mitä omaan veneeseensä todella tarvitsee.

Esittelyveneessä on keulan heittotaso, joka muodostuu sivulaatikoista ja pitkästä vapalaatikosta. Tämä kokonaisuus maksaa 1 990 euroa. Pitkän, ohjaamon tasalle ulottuvan vapalaatikon vaihtoehtona on yksinkertaisempi ja halvempi kansiratkaisu.

Perän heittotaso – jos sellaisen haluaa – korvaa vakiomallisen veneen kuomukotelon ja selkänojan. Istumapaikkoja ei silti menetetä, sillä taitettava peräpenkki on osa tasoa. Peräpenkin alle voi hankkia myös pienen, paikaltaan irrotettavissa olevan sumpun.

Kun vieherasioillekin on varta vasten suunnitellut telineet, voi todeta, että Buster näkee heittokalastajissa paljon potentiaalia.

Osasto 1d20

Lisätiedot buster.fi

Lue myös nämä

X