Tilaa
Näyttelyt

Vene 20 Båt: Jeanneau Merry Fisher 695 Marlin Serie 2 – Hinnallaan erottuva yhteys- ja kalavene

Ranskalaismerkki Jeanneau on päivittänyt yhteysveneeksi ja uisteluun soveltuvan Merry Fisher 695 Marlin -mallinsa.

16.02.2020

TekstiTimo Sarkkinen

Ulkonäköön on tullut näyttävää mustavalkoista kontrastia, joka yhdistää nyt koko Marlin-mallistoa. Hytin liukuovet on vaihdettu suurempiin, ja muutos on huomattava etenkin kuskin viereisessä sivuovessa. Konsolin uudistuksella on puolestaan saatu paikka 12-tuumaiselle monitoiminäytölle.

Kuten aiemmin, mallia on saatavilla yksi- tai kaksiovisena. Ensiksi mainittuun kuuluu kuskin puolen sivuovi, jälkimmäiseen lisäksi takaliukuovi.

Messuilla olevassa kaksiovisessa malliversiossa on edeltäjäänsä vähemmän mutta parempia istumapaikkoja. Kuskin ja apukuskin erillispenkkien lisäksi hytin takaosaan on saatavilla pyöreästi 500 euron lisähintaan kolmas samanlainen istuin.

Jeanneau tarjoaa linjalleen ominaisesti pitkän listan muitakin lisävarusteita – esimerkiksi wc:n väliseinillä ja ovella tai ilman niitä. Retkiveneenä 695 Marlin ei kuitenkaan oikein houkuttele, sillä lyhyt keulavuode käy aikuisille ahtaaksi.

Pakettihinnat alkavat 56 400 eurosta, jolloin voimanlähteenä on 115 hevosvoiman Yamaha, ja 150 hv:n Mercurynkin kanssa hinta jää alle 60 000 euron.

Osasto 7h130

Lisätiedot nauticalpartners.fi

Lue myös nämä

X