Tilaa
Jutut

Vene 20 Båt: Quicksilver Captur 805 Pilothouse – Uutta ilmettä hyttiveneeseen

Tyyliltään särmikkäämpi Quicksilver palvelee edeltäjäänsä enemmän myös retkeilykäytön tarpeita.

16.02.2020

TekstiTimo Sarkkinen

Quicksilverin hyttimallit ovat toistaiseksi olleet varsin neutraaleja ulkonäöltään, mutta ehkäpä linja on muuttumassa astetta rohkeampaan. Siitä antaa osviittaa uutuusmalli Captur 805 Pilothouse, joka korvaa edeltäjänsä 755:n. Suurentuneesta mallinumerosta huolimatta vene on pysynyt runkopituudeltaan seitsenmetrisenä.

Esittelyveneen erikoisen sininen runkoväri – valmistajan tiedoissa ”navy turquoise blue” – kääntää katseita ja jakaa ehkä mielipiteitä. Vakioasussaan vene on kuitenkin valkoinen, erikoisvärin saa reilun tuhannen euron lisähintaan tai osana kalliimpaa varustepakettia.

Hauska yksityiskohta on oikeaan laitaan tehty ovi, joka helpottaa laiturille kulkemista.

Sisällä on edellismalliin nähden uudistuneet tilaratkaisut. Keulakajuutan erottaa ohjaushytistä osittainen väliseinä, ja kajuuttaan on saatu mahtumaan seinällinen wc-tila. Pytty sekä vesiallas ovat lisävarustelistalla.

Suuren avotilansa ansiosta Quicksilver on varmasti uistelijaa kiinnostava hyttimalli. Mainittakoon, että maahantuoja Vääksyn Konepiste on erikoistunut varustelemaan koppiveneitä uistelukäyttöön – todennäköisesti työn alle otetaan tämäkin malli.

Kahdella Suzukin 150 hevosvoiman moottorilla varustettu esittelyveneen hinta on 97 480 euroa. Pakettiin kuuluvat listahinnaltaan yli 20 000 euron lisävarusteet.

Osasto 6b48

Lisätiedot venekauppa.com

Lue myös nämä

X