Tilaa
Jutut

Vene 20 Båt: Tule tapaamaan Kipparin toimitusta messuilla 7.-16.2.2020

Tule tapaamaan lehden tekijöitä, kysymään ja antamaan palautetta.

06.02.2020

TekstiTanja Paananen

KuvatSatu Björn

Tule tapaamaan Kipparin tekijöitä messuosastollemme päivittäin venemessujen ajan. Heti ensimmäisenä viikonloppuna paikalla on myös meteorologi Markus Mäntykannas vastaamassa yleisön kysymyksiin säästä. Hänen johdollaan kävijät voivat osallistua sääaiheiseen visailuun.

Osastomme solmuklinikalla järjestetään päivittäin paalusolmukilpailu, jossa nopeus ja näppäryys ovat valttia. Voittajat palkitaan lahjakortilla.

Kalastuksesta kiinnostuneille paikalla on Jari Rannisto, joka opastaa kävijät siimasolmujen ja kalastuksen saloihin messujen toisena viikonloppuna.

Arvaa hauen paino -kisassa on tarkoituksena osua mahdollisimman lähelle messuosastollamme roikkuvan täytetyn hauen oikeaa painoa.

Pääpalkintona sää- ja haukikilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kokoontaitettava Monark-merkkinen sähköpyörä, jonka saa näppärästi mukaan vaikka veneretkelle.

Messujen yksi teemoista on Itämeren suojelu. Lahjoitamme jokaisesta messuilla tilatusta lehdestä yhden euron John Nurmisen Säätiön ja Moomin Charactersin #MEIDÄNMERI-kampanjalle Itämeren suojelun hyväksi. Lehden tilaaja saa #meidänmeri- messukassin.

Osasto: 7m101.

Lue myös nämä

X