Tilaa
Uutiset

Vene 22 Båt: Venemessut siirtyvät vuoden 2023 helmikuuhun

Todennäköisesti edelleen jatkuvien yleisötilaisuusrajoitusten vuoksi Vene 22 Båt  -messut on päätetty siirtää ja järjestetään seuraavan kerran vuoden kuluttua 10.-19.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa. 

05.01.2022

Tekstikipparin toimitus

Kuvatsatu björn

Vene 22 Båt -messut oli tarkoitus järjestää 11.-20.2.2022. Nykyiset yleisötilaisuusrajoitukset ovat voimassa pääkaupunkiseudulla 17.1. asti. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on kuitenkin jo suositellut Etelä-Suomen aluehallintovirastolle yleisötilaisuuksia koskevien rajoitusten jatkamista kahdella viikolla eli 31.1. asti. Lopulliset päätökset rajoituksista tekee Etelä-Suomen aluehallintovirasto.

Messukeskus teki siirtopäätöksen yhdessä venemessujen toimeksiantajan Venealan Kaskusliitto Finnboat ry:n kanssa.

”Venemessut on iso kymmenen päivää kestävä tapahtuma, jonne tuodaan satoja veneitä. Veneiden kuljetusten kustannukset ovat suuret. Tässä tilanteessa emme voi ottaa riskiä siitä, että rajoitukset jatkuisivat vielä helmikuussakin. Kustannukset alkavat nyt realisoitumaan ja tässä tilanteessa emme voi muuta kuin nostaa kädet pystyyn”, toteaa Finnboat ry:n toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo. ”Venemessut on odotettu tapahtuma, jossa veneilijät kokoontuvat. Olemme omalta osaltamme pahoillamme, että emme voi tarjota elämyksellistä tapahtumaa tänäkään vuonna.”

Viime viikolla myös Saksan Düsseldorfin messut päätettiin peruuttaa koronan vuoksi. Koronarajoitukset kieltävät kaikkien yli 750 henkilön yleisötapahtumien järjestämisen tammikuun aikana. Messut oli tarkoitus järjestää 22.1.-30.1.22. Uudeksi ajankohdaksi vuonna 2023 on ilmoitettu 21.1.-29.1.

Lue myös nämä

X