Tilaa
Näyttelyt

Vene 23 Båt: Messuilla valitaan nyt jo 24. kertaa Messujen veneet esillä olevista uutuuksista

Tänä vuonna valitsijaraati on kansainvälistynyt ja mukana ovat ruotsalaisen Båtliv-lehden ja norjalaisen Båtmagasinet-lehden päätoimittajat. Messuilla valitaan veneet kolmessa sarjassa, jotka ovat Messujen avovene, Messujen retki- ja yhteysvene sekä Messujen matkavene.

03.01.2023

Tekstikipparin toimitus

Kuvatvenemessut

Valinnassa kiinnitetään huomiota erityisesti uutuusarvoon. Lisäksi otetaan huomioon design, rakenne- ja tilankäyttöideat, tilojen toimivuus ja ergonomia, hinta-laatuvaikutelma sekä käyttötarkoitukseen sopivuus. Messujen vene -tunnustuksilla halutaan viedä venealaa eteenpäin ja antaa toimijoille tunnustusta onnistuneesta tuotekehityksestä.

Vene 23 Båt -messuilla esitellään satoja veneitä, joista venelehtien toimittajista koostuva esiraati valitsee finalistit Vene 23 Båt Messujen veneisiin. Valinnan voittajista tekee raati, johon kuuluivat Harry Broman Eurofins Expert Servicestä, Vene-lehden toimittaja Tomi Peurakoski, Kippari-lehden toimittaja Jouko Saarinen, Venemestari-lehden ja Totalvene.fi:n päätoimittaja Jan Sjölund jaTom Wilenius Traficomista sekä uusina jäseninä pohjoismaista näkökulmaa tuomassa ruotsalaisen Båtliv-lehden päätoimittaja Lars-Åke Redéen ja norjalaisen Båtmagasinet-lehden päätoimittaja Atle Knutsen. Messujen purjevenettä ei tänä vuonna valita.

Helsingin kansainväliset venemessut Vene 23 Båt järjestetään 10.–19.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa.

Finalistit julkaistaan venemessujen avajaispäivänä perjantaina 10.2. klo 10 ja voittajat keskiviikkona 15.2. klo 15.

Liput ja lisätiedot Vene 23 Båt

Lue myös nämä

X