Tilaa
Näyttelyt

Vene 24 Båt: Messujen veneiksi on valittu Silver Seahawk BRX, Saxdor 400 ja Marex 440

Vene 24 Båt -messuilla valittiin jo 25. kertaa Messujen veneet esillä olevista uutuuksista.

14.02.2024

Tekstikipparin toimitus

Messujen vene -tunnustuksilla halutaan viedä venealaa eteenpäin ja antaa toimijoille tunnustusta onnistuneesta tuotekehityksestä.

Valinnassa kiinnitettiin huomiota erityisesti uutuusarvoon. Lisäksi otettiin huomioon design, rakenne- ja tilankäyttöideat, tilojen toimivuus ja ergonomia, hinta-laatuvaikutelma sekä käyttötarkoitukseen sopivuus.

Messujen avoveneeksi on valittu Silver Seahawk BRX, joka on monikäyttöinen ja tilaratkaisultaan sekä varustukseltaan monipuolisesti yksilöitävissä oleva kookas avovene, joka on hinnoiteltu kuluttajaystävällisesti ja kilpailijoita haastavasti.

Lisätiedot: Silver Boats

Silver SeaHawk BRX

Saxdor 400 GTO/GTC valittiin messujen retki- ja/tai yhteysveneeksi. Vene  on moderni päivä- ja viikonloppuristeilijä, jossa on monia uudenlaisia tilankäyttöideoita ja nykyaikaisia ratkaisuja, kuten suuret laitaterassit ja muunneltava kansisalonki. Näyttävästä ja laadukkaasta yleisilmeestä huolimatta Saxdorin hinta on kokoluokassa erittäin houkutteleva.

Lisätiedot: Saxdor Yachts

Saxdor 400 GTO/GTC

Messujen matkaveneeksi valittu norjalainen Marex 440 Gourmet Cruiser on suurta osaamista huokuvasti suunniteltu ja toteutettu viimeistä yksityiskohtaa myöten. Viimeistelyn laatu on korkealuokkaista, käytännöllisyyttä unohtamatta. Toimivat tilat kruunaa keskeisesti sijoitettu ja huviveneiden mittakaavassa poikkeuksellisen kookas pentteri.

Lisätiedot: Marinepalvelu

Marex 440 Gourmet Cruiser

 

Lue myös nämä

X