Tilaa
Jutut

Veneaudio: Piiloon asennettava venesoitin ja kylmälaatikko kaiuttimilla

Garminin tuotemerkki Fusion on tuonut Apollo-mallistoon WB675 -soittimen, joka jättää kojelautaan tilaa myös muulle elektroniikalle.

19.06.2023

Tekstimarko lysmä

Kuvatvalmistajat

Upotettava Fusionin venesoitin tekee musiikin striimaamisesta helppoa. Loistavaa on myös se, että soitin jättää kojelautaan paljon tilaa.

WB675-venestereoissa on Multi-Zone-äänentoistoalueiden mukautussysteemi. Veneeseen on siis mahdollista luoda neljä erillistä äänentoistovyöhykettä.

Äänentoistojärjestelmää voidaan hallita langallisilla Fusionin kauko-ohjaimilla, yhteensopivilla Garmin MFD -laitteilla sekä veneilyyn tarkoitetuilla Garmin-rannelaitteilla. Veneen äänentoistoa ja viihdesisältöjä puolestaan ohjataan yhteensopivan Apple- tai Android-laitteen Fusion-Link-sovelluksella.

WB675-stereoissa käytetään digitaalista signaalinkäsittelytekniikkaa (DSP), joka optimoi Fusion-viihdejärjestelmien äänentoistoa kaikilla äänenvoimakkuuksilla ja kaikissa kuunteluympäristöissä.

Veneaudioon suunniteltu DSP pystyy esimerkiksi parantamaan pienten kaiut­timien äänenlaatua huomattavasti verrattuna äänentoistoon ilman DSP-ominaisuutta.

Fusionin Apollo-malliston venesoittimet on suunniteltu kestämään äärimmäisiä sääolosuhteita.

Mekaanisia vikoja aiheutta­vien suolan, sumun, UV-säteilyn, tärinän, kosteuden ja korkeiden lämpötilojen kestävyys on testattu eri standardeilla.

Äänenvoimakkuus säätyy automaattisesti NMEA2000-verkossa veneen nopeuden mukaan. Yhteensopivia nopeuslähteitä ovat nopeus pohjan suhteen, nopeus vedessä, moottorin kierrosluku ja tuulen nopeus.

Garmin Fusion Apollo WB675 -soitin

Mitat: 130 x 130 x 56 mm
Vesiluokitus: IPX2 NMEA 2000: 1 portti Bluetooth-käyttöalue: 10 m Huipputeho: 280 W Hinta: 620 €

Lisätiedot

Garmin

Marinea

Wet Sounds Stealth SHVR55 -kylmälaatikko/kaiutin – Kylmälaatikko kaiuttimilla

Erikoisuutena on tarjolla kylmäboksi, joka on varustettu peräti kuudella kaiuttimella ja 200-wattisella vahvistimella. Kanttilaatikko pystyy ainakin teholukemiensa puolesta soittamaan hyvälaatuisesti musiikkia haastavissakin olosuhteissa. Bluetooth-yhdistettävyys takaa lempimusiikin soittamisen oman älypuhelimen tai muun laitteen kautta. Boksin voi kytkeä myös AUX-porttiin. Kylmälaukussa on 55 litraa tilaa ja se on saatavissa verkkokaupasta viidellä eri värillä.

Vahvistin: 200 W Vesiluokitus: IP67 Hinta: 920 €

Lisätiedot: Crutchfield

Kannettava bassojumputin – JBL Boombox -kaiutin

Kun veneessä ei ole omaa kiinteää musiikkilaitteistoa, mukaan voi napata JBL BoomBox 3:n, joka tuottaa voimakkaan bassoäänen. Kannettavaan kaiuttimeen voi yhdistää kaksi älylaitetta. Sisäänrakennetusta akusta piisaa virtaa pitkän päivän kuunteluihin – jopa 24 tunnin akunkesto on mahdollinen. Kahvan ansiosta laite on helppo ottaa mukaan ja kiinnittää vaikka kaiteeseen. Kattava vesiluokitus takaa, että ihan pienistä roiskeista laite ei säikähdä.

Huipputeho: W Vesiluokitus: IP67 Mitat: 48 x 26 x 20 cm Hinta: 599 €

Lisätiedot: JBL-kauppa

Visuaalisesti monipuolinen – Hertz HMR 20 -venesoitin

Italialainen Hertz tunnetaan paremmin auto- kuin veneaudion tuotteista. Venesoittimien, -kaiuttimien ja muiden vesille suunnattujen audiotuotteiden valikoima on varsin kattava. Valmistajan tuotteet on suunniteltu kestämään haastavia merellisiä ympäristöjä. TFT-värinäyttö pysyy selkeästi luettavana myös kirkkaassa valossa ja moniväriset näppäimet mahdollistavat visuaalisen sovituksen oman veneen tyyliin.

Huipputeho: 4×50 W Vesiluokitus: IP66 Näyttö: 3″, Hinta: 250 €

Lisätiedot:

Hertz-audio

Autostudio

Matala asennussyvyys – Hertz Hex 6.5 M-W/C -kaiutin

Venekäyttöön suunnitellut mustat tai valkoiset 2-tie kaiut­timet on varustettu klassisilla suojaritilöillä. Kompakti 6,5-tuumainen kaiutin on asennussyvyydeltään vain 6 senttiä. Toistettu ääni säilyy dynaamisena ja häiriöttömänä. Hertz Pure Marine Certified Product -mallimerkintä tarkoittaa IP65-suojaluokitusta lisättynä eri standardien mukaisilla UV-suoja ja marine-luokituksilla.

Kaiutintyyppi: 2-tie Huipputeho: 100 W Vesiluokitus: IP65 Hinta: 100 €

Lisätiedot:

Hertz-audio

Autostudio

Lue myös nämä

X