Tilaa
Uutiset

Veneilijöiden kevät käynnistyy maaliskuussa virtuaalisena – Veneilylauantai-tapahtuma Merikeskus Vellamossa

27.02.2021

Tekstieero pöyhönen

Veneilylauantai järjestetään virtuaalisena Kotkan Merikeskus Vellamossa 6.3.2021 klo 10.30 alkaen.

Veneilijöiden kevät käynnistyy Kotkassa maaliskuun ensimmäisenä lauantaina perinteisellä paikallisten veneilyseurojen Kotkan Pursiseuran, Kotkan Moottoriveneseuran sekä Kymen Navigaattoreiden järjestämällä Veneilylauantai-tapahtumalla.

Nyt jo neljättä vuotta perättäin Merikeskus Vellamossa järjestettävä tapahtuma antaa mahdollisimman laajan katselukulman veneilyn maailmaan. Teemoina ovat asiantuntijoiden esitteleminä mm. uusveneilijöille suunnattu osa veneilyn mahdollisuudet, itäisen Suomenlahden kehittyvä satamaverkosto, veneen osto, myynti ja rahoitus sekä veneilijä ja vesistöjensuojelu. Isommilta vesiltä tuo terveiset livenä yksinpurjehduksella maailman ympäri oleva Ari Huusela.

Myös uusille veneilijöille suunnattu tapahtuma on ollut aiempina vuosina niin suosittu ja saanut niin paljon positiivista palautetta, että sitä ei haluttu jättää koronan takia toteuttamatta. Tapahtuma toteutetaan tänä vuonna turvallisesti virtuaalisena verkossa.

”Päivän kestävä virtuaalinen tietoisku on hyvä esimerkki kaikkien alueen merellisten toimijoiden yhteistyöstä. Se tarjoaa veneilyseuroille mahdollisuuden aktivoida jäsenistöä ja saada uusia veneilijöitä mukaan myös näin korona-aikana”, sanoo matkailumarkkinoinnin asiantuntija Viktoria Shishkova Kotka-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy:stä.

Tapahtuma järjestetään virtuaalisesti Merikeskus Vellamossa, mistä luennot striimataan verkkoon.

Tilaisuuden koko ohjelma ja osallistumislinkki.

Lue myös nämä

X