Tilaa
Uutiset

Veneiljöille uusia ympäri vuorokauden auki olevia tankkauspisteitä

Veneilijät voivat tankata jatkossa polttoainetta ympäri vuorokauden, kun Seapoint-veneasemaketju on avannut uusia 24h polttoaineautomaatteja Pellinkiin ja Nötöseen.

10.06.2019

TekstiSatu Björn

KuvatTomi Peurakoski

Uusia laitteita on viime aikoina asennettu usealle asemalle. Uudet mittarit ovat saaneet mm. Porkkalan Seapoint Porkkala Marin, Seapoint Espoo Skata Marin ja Seapoint Liuskaluoto Helsingin Merisataman edustalla. Seapoint veneasemia on tällä hetkellä viisitoista pitkin Suomen rannikkoa.

Turku ja Hakkeenpää

Saaristomerellä pääsee nyt tankkamaan uusilla Seapoint-veneasemilla myös Turussa ja Hakkeenpäässä. Turun Pursiseura Härkälänlahdella ja Saaristo Marina Taivassalon Hakkeenpäässä ovat liittyneet osaksi Seapoint-veneasemaketjua. Molemmilla asemilla voi tankata 24h polttoaineautomaatista ympäri vuorokauden.

Pellingin Benitas Cafe

Palvelut Itäisen Uudenmaan merialueella ovat parantuneet kun Benitas Cafen laituriremontti on valmistunut. Perinteikkään kesäkahvilan yli 200 neliömetrin laituriremontin lisäksi on veneasemalle asennettu uusi 24h automaatti.

Seapoint Nötö

Saaristomeren kansallispuiston keskellä sijaitseva Seapoint Nötö toimii Nötbodenin ruokakaupan yhteydessä. Uusi palveluautomaatti on auki ympäri vuorokauden ja läpi vuoden.

Lue myös nämä

X