Tilaa
Uutiset

”Veneily on harrastus, ei liiketoimintaa”

12.05.2015

TekstiKiti Westerback

Merellisen Espoon puolesta toimiva veneilijöiden aktiiviryhmä Säilytä veneilevä Espoo kertoo, että Espoossa näyttää olevan suunnitelmia ottaa veneiden talvisäilytykseen yrityskumppaneita. Käytännössä ulkoistaa omia toimintojaan. Tämä saattaa nostaa merkittävästi veneilijöiden kustannuksia.

Mielenosoitus Espoon valtuustotalolla 18.5. klo 16.00

Ryhmä ja mahdollisimman suuri joukko sen kannattajia kokoontuvat Espoon Valtuustotalon edustalla maanantaina 18.5. klo 16-18 kertoakseen päättäjille, mitä ryhmän kyselyn perusteella ulkoistaminen ja sen kustannukset tarkoittavat veneilijöille (Espoon kaupunginvaltuusto kokoontuu Valtuustotalolla klo 17.30).

Tämän kerran teemana on ”Veneily on harrastus, ei liiketoimintaa”. Tavoitteena on saada paikalle ainakin kaksi sataa veneilijää.

Osoite on Espoonkatu 5, 02770 Espoo (kaupungintalon takana).

Sataviisikymmentä pääsee kokoussalin lehterille, heistä sata ensimmäistä saa lahjaksi uuden punaisen ”Säilytä veneilevä Espoo” T-paidan. Lehterillä ollaan asiallisesti, hiljaa ja T-paita päällä. Viimeksi ryhmä sai poliisilta kiitosta, ja ryhmä haluaa nytkin toimia yhtä hienosti.

Lue myös nämä

X