Tilaa
Jutut

Venexpo valtaa Turun Messukeskuksen viikonvaihteessa

Torstaista sunnuntaihin messuilla on tarjolla niin veneitä kuin erilaista veneilyaiheista tekemistä.

06.11.2019

TekstiJukka Hiiro

Jo perinteinen Venexpo valtaa Turun Messukeskuksen loppuviikosta. Torstaista sunnuntaihin messuilla on tarjolla niin veneitä kuin erilaista veneilyaiheista tekemistä. Lapsille on lisäksi järjestetty puuhaa auditorion Mini-Pomppulinnamaailmassa.

Myynnissä on niin uusia kuin käytettyjäkin veneitä.

Lauantaina ääneen pääsevät Atlantin ylityksestä kertomaan Joel Harkimo ja Kenneth Thelen. Myös Golden Globe -purjehtija Tapio Lehtinen kertoo lauantaina kuinka purjehtiminen onnistui pysähtymättä maailman ympäri. Lisäksi seikkailijapurjehtija Kari ”Ruffe” Nurmi kertoo seikkailuistaan ja hankkeistaan.

Muiden puheenvuorojen aiheina kuullaan monenlaista aina veneen ostamisesta ja myymisestä venepressujen ja lämiittimien huollon kautta talvitelakointiin. Vinkkejä saavat myös käytetyn veneen ostamisesta haaveilevat ja esimerkiksi törmäyslistojen asentajat.

Messuilla on noin 50 näytteilleasettajaa. Viime vuonna tapahtumassa vieraili yli 5500 kävijää.

Venexpo on avoinna torstaina ja perjantaina kello 13–19 ja lauantaina ja sunnuntaina kello 10–18. Mini-Pomppulinnamaailmaan liput maksavat lapsilta viisi euroa, ja aikuiset pääsevät sisään maksutta. Muuten tapahtuma on maksuton.

Turun Messukeskus sijaitsee osoitteessa Messukentänkatu 9–13.

Tarkemmin voit tutustua ohjelmaan täällä.

Lue myös nämä

X