Tilaa
Uutiset

Yamarinilta jo toinen uutuusmalli – kuusimetrinen sivupulpettivene Yamarin 59 SC

12.05.2023

TekstiSatu Björn

Kuvatvalmistaja

Yamarin 59 SC on runkonsa puolesta toisen, talvella esitellyn uutuuden, 59 BR:n sisarmalli.

Veneessä on kahden istuttava sivupulpetti ja esteetön kulkuväylä ulottuu veneen keulasta perään. Kuljettajan istuimen selkänojan voi kääntää eteen jolloin veneen takaosaan muodostuu viiden hengen seurusteluryhmä. Takaosan sohva voidaan avata aurinkopediksi. Takakannen leveät tasot molemmin puolin moottoria palvelevat niin uimatasona, kulkureitteinä laiturille kuin heittokalastajan heittopaikkoina.

Keulaan on molemmin puolin sijoitettu kaiteet ja leveä askelma helppoon kulkuun laiturilta ja rannalta.

Koko lattiatason ja kulkureitit peittää vakiovarustukseen kuuluva softdeck-pinnoite.

Vakiovarusteisiin kuuluu Yamarin Q -älynäyttö Navionics-karttoineen.

Valmiita lisävarustepakettaja on kaksi. Comfort Edition sisältää peräkuomun ja tuulilasinpyyhkimen. Premium Edition -pakettiin kuuluu peräkuomu, tuulilasinpyyhkijä, pulpetin suojahuppu, pöytä ja vesihiihtokaari sekä kaiuttimet ja vahvistimen sisältävä Etertainment-paketti.

Yamahan moottorilla varustettu 59 SC:n tehosuositus on 80-115 hevosvoimaa. Suositushinnaksi F100-moottorilla on annettu alkaen 44 000 € (ALV 24%).

Yamarin 59 SC

Kokonaispituus 5,95 m, leveys 2,25 m, moottorin tehoalue 80-115 hv, moottorin rikipituus L, polttoainetankki 110 l.

Lisätiedot: Yamarin

Kuljettajan oikean käden ulottuvilla tuulilasin vieressä on mukiteline, jonka lisäksi vielä kaksi juomapulloa tai mukia pysyy apukuljettajan kahvan muodostamassa telineessä. Pikkutavaroille on lokerot sekä näytön edessä että jalkatilan vieressä.

Lue myös nämä

X