Tilaa
Jutut

Yhdessä vesille -tempaus kannustaa kutsumaan kaverit vesille taas kesällä

Viime vuonna Yhdessä Vesille -tempauksia oli 37. Niitä vietettiin 23 eri paikkakunnalla 24 eri seuran ja useiden veneilytoimijoiden toimesta.

25.03.2020

TekstiJukka Hiiro

Yhdessä vesille -kampanja jatkuu jälleen tulevana kesänä. Tapahtuma starttaa kesäkuun alussa 5.-7. päivä, ja jatkuu sen jälkeen jälleen läpi kesän. Ainakin siinä tapauksessa, ettei koronavirus sitäkin estä.

Tapahtumakokonaisuuden idea on se, että veneilijät ja -seurat innostavat suomalaisia veneilyn pariin. Tätä tehdään esimerkiksi järjestämällä seurojen järjestämillä tutustumisilloilla, yhteisillä veneretkillä, avoimilla harjoituksilla tai muilla koulutustapahtumilla. Aiemmin etenkin avoimet tutustumispäivät ovat olleet suosittuja. Yksi mainio keino on myös se, että kutsuu ihan vain kaverin mukaan veneilemään.

Viime vuonna Yhdessä Vesille -tempauksia oli 37. Niitä vietettiin 23 eri paikkakunnalla 24 eri seuran ja useiden veneilytoimijoiden toimesta, Yhdessä Vesille  tiedottaa.

Viime vuonna yksi järjestäjäseuroista oli Merihaan Veneseura. He ovat mukana tänäkin vuonna.

”Meillä oli Merihaan Veneseuralla tosi kiva päivä. Yksi laitureistamme oli auki vieraille ja kaksi purjevenettä nähtävissä. Kahden perheen kanssa kävimme yli tunnin purjehduksella. Tänä vuonna aiomme toteuttaa samanlaisen tempauksen”, Merihaan Veneseuran varakommodori David Price kertoo.

Lisätietoja tapahtumaan osallistumisesta niin järjestäjänä kuin noviisinakin löydät täältä.

Lue myös nämä

X