Tilaa
Uutiset

Yhteisöllinen Veneretki avattu

26.06.2009

TekstiKipparilehti

Osana Merenkulkulaitoksen Veneily.fi -sivustoa on helmikuusta lähtien toiminut testikäytössä Veneretki-palvelu, joka on nyt otettu laajempaan käyttöön kesäkuun alussa. Se on vesiliikenteen viranomaisten, veneilyalan eri toimijoiden ja kaikkien vesillä liikkujien yhteinen avoin foorumi.

Palvelusta saa tietoa veneilijöitä kiinnostavista kohteista verkkoselaimeen avautuvalla karttapohjalla. Viranomaisten ja veneilyn palveluntarjoajien ohella myös tavalliset käyttäjät voivat tuoda palveluun omaa sisältöään ja kommentoida sen kohteita. Palveluun rekisteröityminen on ilmaista. Pelkkä tietojen katselu ei vaadi rekisteröintiä.

Viranomaistietojen ohella palvelusta saa tietoa rannikon venesatamista ja muista veneilypalveluista, veneilijöitä itseään kiinnostavista kohteista, nähtävyyksistä ja voi katsella vesiltämme otettuja valokuvia.

Veneretki.fi:n toivotaan tuovan sekä viranomaistiedon että veneilijöiden oman rannikkovesien tuntemuksen mahdollisimman laajan yleisön saataville. Sen avulla kaikki vesillä liikkujat voivat suunnitella liikkumistaan entistä helpommin.

Palvelu löytyy netistä osoitteesta www.veneretki.fi.

Lue myös nämä

X