Tilaa
Testit

Silver Seahawk BRX – Tasavahva kokonaisuus

Vuoden avoveneeksi Vene 24 Båt -näyttelyssä valittu Silver on pätevä yhteys- ja päiväretkivene, jonka hinta erottuu ensinäkemältä edukseen. Monet mukavuudet ovat kuitenkin lisävarustelistalla.

16.09.2024

TekstiTimo Sarkkinen

Kuvatja video Markus Pentikäinen

Kenelle: Pitkien etappien yhteysvene heille, joille pyöreästi 70 000 euron budjetti on realismia. Lisävarusteet kannustavat myös päiväretkeilyyn ja kalastukseen.

Vauhti tekee joskus hyvää. Alle puolimetrinen järviaallokko tuntuu sileämmältä, kun kaasukahvaa painaa enemmän. Maltillisella matkanopeudella Silver noukkii hieman aallonpohjia, mutta eipä silloinkaan kuulu pauketta tai valituksia kyytiläisiltä. Seitsenmetrinen alumiinirunko toimii odotetusti.

Ähtäriläismerkin kookkain bowrider on päässyt kesäkuussa Päijänteellä kansainvälisen lehdistön ensiajoon, ja tyytyväisyys huokuu ulkomaisistakin kollegoista. Kuski jos toinenkin toteaa vuorollaan, kuinka eleettömästi Seahawk BRX kulkee. Niin tietysti pitääkin, kun alla on moottoreineen puolitoista tonnia painava yhdistelmä, eikä keli ole mainittua pahempi.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X