Tilaa
Testit

Pikatesti: Nebo Assist Air Jump Starter -apukäynnistin – Pieni varavoimala

Lataa, käynnistä, pumppaa ja valaise.

21.10.2024

Tekstijaakko herttua

Nebo Assist Airiin on pakattu neljä toimintoa samaan pakettiin. Tavallisen usb-virtapankin lisäksi sillä pumppaa renkaisiin tai laitasuojiin ilmaa, valmistajan mukaan apukäynnistää neljälitraisen diesel- tai kahdeksanlitraisen bensiinimoottorin ja tekee led-valaisimen loisteessa pieniä korjaustöitä. Jo tukevaa pahvipakkausta avattaessa huomaa, että kyseessä on ennemmin premium- kuin halpahallituote.

Lataa. Nebo toimii tavallisena usb-virtapankkina, jolla lataa älypuhelimen tai tabletin akun useamman kerran. Usb-c-liittimestä tehoa luvataan 12 voltilla suurimmillaan 20 W ja vanhempaan usb-a-liittimeen 2,4 ampeerin virralla 12 wattia.

Nebon litium-ion-akkua kuormitettiin puhelimen ja tabletin latausta vastaavalla 3,5–7 watin teholla. Akun todelliseksi kapasiteetiksi saatiin mittauksessa 44,2 Wh, joten moni edullinen virtapankki tai matkalaturi peittoaa sen energian määrässä. Laitteen etupaneelissa oleva näyttö kertoo varaustilanteen prosentteina, joten laitteen akun varaustilaa on helppo seurata. Laitteen päälle muotoiltuun kaukaloon olisi vielä toivonut langatonta latausasemaa.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X