Tilaa
Testit

Bayliner Element M15 – Rennompaan menoon

Bayliner-malliston kuopus todistaa, että alle 20 000 eurolla voi saada hauskan ja turvallisen menopelin. Pieniä puutteita siitä kuitenkin löytyy.

28.04.2023

TekstiTimo Sarkkinen Tekninen avustus Vesa Leppä

KuvatTimo Sarkkinen

Kenelle: Kesäkautena laituripaikalla tai trailerilla odottava huvilaite, joka on omiaan aloittelijalle tai vaikka raikkaasta menosta nauttivalle kaveriporukalle.


Marraskuun ensimmäinen päivä ei ole herkullisin ajankohta ottaa tuntumaa Baylinerin kaltaiseen veneeseen. Pipokeleillä voi vain kuvitella, millaista Element M15:ssä olisi kuumana kesäpäivänä: rentoa loikoilua aurinkopatjoilla, viilentävät juomat mukitelineissä, naamat vanhemmillakin parroilla Hangon kekseinä.

Kaipuuta kesään ei yhtään lievennä se, että ”Beikku” on koukuttavan hauska ajettava. Toki meno maistuu nytkin läpeensä harmaalla Päijänteellä, mutta kaikesta huomaa ja tuntee, ettei tätä venettä ole luotu kurjien kelien kulkineeksi.

Lämpimien maiden ajattelussa 4,6-metrinen avovene saa olla kuin yhtä kantta, ilman kookkaita pulpetteja tai muita tilaa katkaisevia rakenteita. Niinpä kaikki kyytiläiset istuvat viiman armoilla. Ja totta puhuen kuljettajakin, sillä konsolin päälle kiinnitetty pleksin palanen on lähinnä esteettinen höyste.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X