Tilaa
Testit

Esittely: Quicksilver Captur 705 Pilothouse – Kansitilojen ehdoilla

Jos hyttiveneen hyveinä pitää kookasta avotilaa ja syviä kulkukansia, Quicksilver nousee helposti ehdokkaiden kärkikaartiin. Retkiveneiden listalta se putoaa kuitenkin alkukarsinnassa – ainakin jos veneessä on tarkoitus yöpyä.

17.11.2023

Tekstitimo sarkkinen vesa leppä

Kuvattimo sarkkinen

Kenelle: Merelle mieliville vetouistelijoille, jotka kaipaavat suojaisaa koppia mutta pärjäävät ilman väljiä nukkumatiloja. Suuri takatila kannustaa myös rahtivenekäyttöön.

Quicksilverillä on mittava kokemus koppiveneistä, jotka palvelevat hyvin mutta hienostelematta käyttötarkoitustaan ja antavat monien silmissä paljon vastinetta rahalle. Kun uusi malli tulee markkinoille, ostaja tietää mitä odottaa.

Vaikka veneiden ulkonäköön on tullut vuosien mittaan särmikkyyttä ja vähän värikkyyttäkin, tietty pelkistetty perusilme on pysynyt tunnusmerkkinä näihin päiviin asti.

On mitä tyypillisintä Quicksilveriä, että seitsenmetriseenkin hyttimalliin pitää hankkia melkein kaikki kilkkeet lisähintaan. Tästä huolimatta valmiidenkin pakettien hinnat herättävät monissa kiinnostusta, eivät heti päänpuistelua.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X