Tilaa
Testit

Esittelyssä Buster S2 – Suojaisin sarjassaan

Busterin neljäs ja tuorein S-malli on vihdoin se, jossa kyytiläisenkään ei tarvitse kärsiä viimasta.

16.10.2023

Tekstija kuvat timo sarkkinen

Kenelle: Pariskunnalle tai kolmihenkiselle perheelle, joka haluaa nauttia viimattomasta matkanteosta ja ehkä virvelöidä vakaalla alustalla.

Viime vuosina on nähty, että suomalaiset venevalmistajat tahtovat suunnitella tuplapulpettiveneitä yhä pienempiin kokoluokkiin. Eikä se suinkaan aina vaadi mittavaa tuotekehittelyä: täytyy ehkä vain tehdä pulpetti apukuskin puolelle, ja uusi malli on syntynyt.

Näin toimi Buster, joka esitteli tälle kaudelle S2-malliversion ”ässäperheensä” täydentäjäksi. Peräpenkiltä ohjattavan tuplapulpettiveneen vaihtoehtoina ovat jo samaan runkoon perustuvat kahvaohjattava, keskipulpetillinen sekä sivupulpetilla varustettu malliversio. Valinnanvaraa on siis mökkiläisten suosimassa kokoluokassa poikkeuksellisen hyvin.

Moottoreiden suhteen tilanne on sitten toinen. Valmistaja tarjoaa ässän pulpettiversioita ainoastaan paketteina kolmekymppisen Yamahan kanssa. Harmi niille, joilla sattuisi olemaan teholtaan sopiva, 20 – 30 hevosvoimainen irtomoottori jemmassa ennestään tai tiedossa sopuhintaan.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X