Tilaa
Testit

Highfield Patrol 660 – Uhmakas meriratsu

Kun veneen nimessä on Patrol, mieleen tulee vilkkuvaloja ja viranomaishenkeä. Highfield taipuu kuitenkin moneen käyttöön – ratkaisevaa on se, millaisen kalustuksen ribbiinsä valitsee.

02.01.2024

Tekstitimo sarkkinen

KuvatTekninen avustus ja kuvat Jaakko Pitkäjärvi

Kenelle: Vauhdikasta ja pehmeää matkantekoa arvostavalle perheelle tai porukalle huvi- ja yhteyskäyttöön. Sukellusharrastajat ovat myös potentiaalisia ostajia.

Kun veneen kuulee tulevan Kiinasta, pohjoismainen kaveri saattaa hyvinkin nyrpistää nokkaansa. Highfield on kuitenkin noussut maailman suurimmaksi alumiinirunkoisten ribbien valmistajaksi, joten ennakkoluuloille ei kannata antaa veneen valinnassa liikaa valtaa.

Pitää myös mainita, että vuodesta 2010 toimineen Highfieldin valmistusteknologia on vahvasti peräisin Australiasta – ja että merkin keulamiehenä toimii ranskalainen Julien Carussi. Menestyksen taustalla on siis yhteistyötä ja osaamista monista maista.

Suuret ribbivalmistajat eivät tunnetusti pihistele mallivalikoimassaan. Highfield on jaotellut veneensä viiteen mallisarjaan, joista löytyy peräti 43 vaihtoehtoa pienistä apuveneistä yli 9-metriseen luksusribbiin.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X