Tilaa
Testit

Käytettyä katsomassa: Finnmaster 6800 WA Cabin – Paras pienelle perheelle

Finnmaster 6800 Walkaround Cabinissa on toimivat sisätilat. Monikäyttöveneellä hoituvat niin mökkimatkat kuin parin hengen lomareissutkin.

22.11.2018

Tekstija kuvat Juha Nieminen

Kokkolalainen Finn-Marin Oy alkoi 2000-luvun alussa valmistaa veneitä, joissa olisi leveät sivukannet ja sen vuoksi mahdollisimman helppo liikkua. Tämän vuoksi uutuuden oleskelutilat jäivät totuttua kapeammiksi, mutta ohjaushytistä onnistuttiin kuitenkin tekemään avara. Turhat väliseinät jätettiin pois ja isot ikkunat lisäsivät tilan tuntua.

Finnmaster 6800 WAC on korkea vene, jota hytin takaosan onnistunut muotoilu entisestään korostaa. Vaikka vene näyttää kokoistaan suuremmalta, on siinä  riittävät tilat ja varusteet pienen perheen retkeilyyn.

Helppokulkuiset kannet

Jo keulasta katsottuna huomaa, että veneessä liikkumisen helppouteen on panostettu. Vaikka keulakansi on pieni, silti kulkeminen on turvallista korkeiden kaiteiden ansiosta.

Keulahytin päällä on pienillä kaiteilla varustettu istumapaikka. Tarkemmin katsottuna huomaa, että siihen on suunniteltu paikka kattoluukulle, jota tässä veneessä ei ollut. Keulan pienessä ankkuriboksissa on tilaa myös kiinnitysköysille. Kannelta avotilaan siirtyminen on helppoa.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X