Tilaa
Testit

Pikatesti: Kännykän turvatasku Spinlock-suojapussi

21.11.2023

Tekstikipparin työryhmä

Vyöllä pidettävä suojapussi on yksi ratkaisu siihen, että kännykkä pysyy hädän hetkellä lähellä ja käyttökelpoisena.

Vaikka nykypäivän kännyköihin tallentuu melkein koko elämä, moni näyttää vähättelevän vahingon vaaraa vesillä. Pelastusliiveistään tunnetun brittibrändi Spinlockin valikoimaan kuuluu vesitiivis suojapussi, joka on suunniteltu kiinnitettäväksi liivin ympärikulkevaan kiristysremmiin tai housujen vyöhön. Siis lähtökohtaisesti hyvin käden ulottuville.

Kokeilimme suojapussia Ursuit Slimline -paukkuliivin kanssa. Kiinnitys remmiin kahden nepparin avulla vaati hieman näpertämistä, mutta lopputulos oli pitävä. Helpoiten kiinnitys sujui liivin ollessa pois päältä.

Suojapussi on käytännössä kuin tasku. Sulkumekanismi on Minigrip-pusseista tuttu, tosin tuntuvasti jäykempi. Näin on epäilemättä varmistettu IPX7-luokituksen mukainen vesitiiviys: pussi kestää upottamisen enintään metrin syvyyteen enintään 30 minuutin ajaksi.

Vesitiiviyttä kokeiltiin niin vaatimukset huomioiden laiturin kupeessa, mutta myös suihkussa. Pisaraakaan ei sisälle päässyt. Käyttäjän on vain huolehdittava, että reunat varmasti asettuvat tiiviisti toisiinsa.

Spinlock tarjoaa turvataskua kolmessa koossa. Testissä olleeseen M-kokoiseen mahtui suurimmillaan isoksi luokiteltava Iphone 13 Pro Max -kännykkä. Käyttö onnistuu suojakalvon läpikin – toki luontevasti vain silloin, kun pussi on kädessä eikä vyötäröllä.

Spinlock-suojapussi

Hinta 43 €, mitat leveys 205 mm, korkeus 150 mm, valmistaja Spinlock, Englanti, koot ja värit S, M, L vihreä ja sininen

Lisätiedot Spinlock, XXL

HYVÄÄ

  • Vesitiiviys
  • Älypuhelimen suojakalvokäyttö

HUONOA

  • Ei suojaa iskuilta
  • Hinta

Lue myös nämä

X