Tilaa
Testit

Pikatestissä Orca Display 2 – Keliin kuin keliin

Orcan uusi näyttö on fantastinen tablettiin verrattuna. Se kestää ja sitä näkee lukea joka kelissä auringonpaisteesta myrskyyn.

31.08.2023

TekstiTimo kuukkanen

KuvatTimo kuukkanen ja valmistaja

Orca on erilainen navigointijärjestelmä. Ajatuksena on tehdä asiat yksinkertaisemmin ja helpommin, keskittyä olennaiseen.

Järjestelmässä ei ole turhia rönsyjä tai tarpeettomia ominaisuuksia. Tarkoitus on, että veneilijä onnistuu navigoinnissa ilman, että järjestelmän käyttö tärväisi aikaa tai hermoja.

Orca tuli markkinoille pari vuotta sitten, ja se on saanut jo useita päivityksiä. Tänä keväänä julkistettu Display 2 -näyttö on ensimmäinen uudistus laitteistoon, sovellusta on paranneltu aiemminkin.

Näyttö on 10,1-tuumainen Android-tabletti, joka on räätälöity Orcalle. Se käynnistyy suoraan Orcan navigointisovellukseen. Androidin sovelluksiin pääsee Orcan valikon kautta.

Näyttö on täysverinen navigointilaite. Display 2 painaa 900 grammaa, eli tuplasti samankokoisella näytöllä varustettuun Nokia T20 -tablettiin verrattuna. Laitteen paksuus on 19 milliä, Nokiassa se on 7,8-milliä.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X