Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Testit

Suvi 50 Duo Fisher – Vavoilla tai ilman

Tuplapulpettiveneiden tarjonta lisääntyy halvimmissakin hintaluokissa. Mikkeliläisen Suvin uutuus vastaa kalastajien tarpeisiin ”yleiskäytön” vaatimuksia unohtamatta.

25.10.2018

Tekstija kuvat Timo Sarkkinen

Fisher on syntynyt suosikkimalli Suvi 50 Duon pohjalta. Valmistaja uskoo, että moni kalastusta harrastava on mieltynyt tuplapulpettikonseptiin. Mikäpä on uskoessa, kun todisteita näkee laitureilla ja rannoilla tämän tästä.

Asia käy selväksi ensirekisteröintitilastoistakin. Valmistajan aiempaa kalamallia, keskipulpetillista 50 Fishiä on myyty kuluvana vuonna vain yksi kappale, kun taas 50 Duoa komeat 37 yksilöä.

Nyt keskipulpettiversio on jäänyt pois tuotannosta, mutta siinä olleet, kalastuskäytössä toimiviksi todetut tilaratkaisut on siirretty uutuusmalli 50 Duo Fisheriin. Se on suunniteltu toimimaan kalastuksen ohella myös mukavana ja suojaisana yleisveneenä.

Fisher on muiden Suvien tavoin rakenteeltaan yksikuorinen lujitemuovivene. Perusmalli 50 Duo pysyy edelleen valikoimassa — Fisher tulee sen rinnalle, ei korvaajaksi.

Riittävästi turkkitilaa

Etenkin uistelijoille on tärkeää, että avotilan peräkulmiin pääsee esteittä. Fisherin peräpenkki ei olekaan täysleveä, vaan muunneltavissa käyttötarpeen mukaan irrotettavien reunapalojen avulla.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X