Tilaa
Näyttelyt

Uiva 2020: Uivan näyttelyn uutuuksia – Silver Beaver ja Silver Shark CCX

15.08.2020

Tekstikipparin toimitus

Kuvatsatu björn anu kopola

Beaver is back!

TerhiTec Oy/Silver on ottanut joitain vuosia telakalla odottaneen Beaverin takaisin tuotantoon. Yhtiön edustajan mukaan Beaverille alkoi olla siinä määrin kysyntää, että veneen tuotantoa oli suorastaan pakko jatkaa runsaan kuuden vuoden tauon jälkeen. Alun perin Beaver esiteltiin Silverin toisena mallina vuonna 1993. Viimeksi sitä on valmistettu 2013.

Beaver on uudistettu muuhun Silver-mallistoon istuvaksi. Samalla sen mitat ovat hieman kasvaneet, pituus peräti 30 senttiä. Vene on itsetyhjentyvä ja peräpenkin alla on tila kahdelle polttoainesäiliölle. Vakiovarusteisiin kuuluu mm. Raymarinen 9 tuuman karttaplotteri.

Beaver on 4,80 metriä pitkä ja 1,95 metriä leveä. Sen kantavuus on viisi henkilöä ja vene painaa 440 kiloa. Moottoritehoalue on 4050 hevosvoimaa.


 

Silver Shark CCX – Sopii kalastajille

Uivassa näyttelyssä on ensiesittelyssä myös Silverin uutuusmalli Shark CCX.

Vene on Silverin malliston ainoa keskipulpetillinen vene. Keskipulpetti helpottaa veneessä liikkumista esimerkiksi kalastus- ja yhteysvenekäytössä.

Vene on täysin alumiininen lasikuitukonsolia lukuunottamatta ja suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti muunneltavuus kalastuskäyttöön. Ympäri veneen kulkevat alumiinikaiteet antavat hyvät kiinnityspaikat vavoille ja takiloille. Lisävarusteena on saatavana kattava valikoima kalastustarvikkeita ja muita lisävarusteita.

Vakiovarustukseen kuuluu mm.  Raymarine Axiom 9” RVX karttakaikuluotain CPT-S -kaikuanturilla, runsas kaidevarustus, anturiteline liukukiskolla, alumiiniturkki, alumiiniset klaffipenkit perässä 2 kpl, ankkuri- ja köysiboksit edessä ja takana, CE-normin mukainen rakenne ja itsetyhjentyvä avotila, hydrauliohjaus, kokopehmustetut kuppi-istuimet, kuljettajan istuimessa taittuva etuosa, kulkuvalot, murtosilmukka keulatäkillä, polttoainesuodatin, polttoainesäiliö 130 litraa, sammutin, sähköinen automaattinen pilssipumppu, trailerin kiinnityslenkit edessä ja takana, tuulilasi karkaistua lasia, uimaportaat, uimatasot, vesihiihtokaari, integroitu takakeskipenkin selkänoja, virran ulosotto 12 V.

Vene on 5,81 metriä pitkä ja sen leveys on 2,24 metriä, moottoritehoalue 80-150 hv.

Veneen hinta vahvistetaan myöhemmin.

Lisätietoja Silver Boats

 

Lue myös nämä

X