Tilaa
Uutiset

Terhiltä uusi sähkövenemallisto – Neljä aurinkopaneelilla latautuvaa sähkövenettä

25.02.2021

TekstiSatu Björn

Kuvatvalmistaja

Terhi aloitti sähköveneiden valmistamisen vuonna 2006 Terhi Saiman Sunwind -mallilla, joka myöhemmin päivittyi Saiman Solar -malliksi. Terhi Saimanin lisäksi uusi mallisto koostuu tällä hetkellä Terhi 385, 440 ja 400 -malleista, jotka on varustettu 50 watin integroidulla aurinkopaneelilla ja saksalaisen Torqeedon valmistamalla akkuperä­moottorilla. Moottoreina käytetään kahta eri mallia venemallista riippuen akun kapasiteetin ja työntövoiman mukaan. Molemmissa moottoreissa on kevyt ja kestävä sekä energiatehokas lithium-ion-akku. Torqeedo on akkuperämoottoreiden edelläkävijä ja markkinajohtaja.

eTerhi-sähkövenemallisto:

eTerhi Saiman ja Torqeedo Travel 603 S

Terhi Saiman-mallissa aurinkopaneeli on sijoitettu veneen keskipenkille, ja paneeli voidaan kääntää penkin alle piiloon kääntämällä penkki ympäri. Penkki on säädettävissä pituussuunnassa soutajan mittojen mukaan. Veneessä on vakiovarusteena airot, keulassa lukittava säilytystila, kahdet hankainpaikat ja äyskäri. Veneen väri on vaaleanharmaa.

eTerhi 385 ja Torqeedo Travel 1103 CS

Terhi 385 on tasaperäinen pienvene, jossa aurinkopaneeli on sijoitettu takapenkille. Veneessä on vakiovarusteena airot, keulassa lukittava säilytystila, kahdet hankainpaikat ja äyskäri. Veneen värivaihtoehdot ovat vaaleaharmaa ja Verde. Verdessä veneen sisäkuori on vaaleanharmaa ja ulkokuori vihreä.

eTerhi 400 & Torqeedo Travel 1103 CS

Terhi 400 on sähkömoottorivene, jossa aurinkopaneeli on sijoitettu takapenkille. Veneessä on vakiona lukittavat etu- ja takapenkki sekä airojen lukitusmahdollisuus, kahdet hankainpaikat, airot ja äyskäri. Veneen värivaihtoehdot ovat vaaleaharmaa ja Verde. Verdessä veneen sisäkuori on vaaleanharmaa ja ulkokuori vihreä.

eTerhi 440 & Torqeedo Travel 1103 CS

Terhi 440 on kahdella keskipenkillä varustettu tasaperäinen vene, jonka aurinkopaneeli on sijoitettu takapenkille. Taaimmainen keskipenkki on irrotettavissa ja sijoitettavissa etummaisen keskipenkin päälle, jolloin veneeseen saadaan tilat tavaran kuljetukseen tai kalastukseen. Taaimmainen keskipenkki on säädettävissä pituussuunnassa soutajan mittojen mukaan. Veneessä on vakiona airot, kahdet hankainpaikat, keulassa ja perässä lukittavat säilytystilat sekä airojen lukitusmahdollisuus ja äyskäri. Veneen värivaihtoehdot ovat vaaleaharmaa ja Verde. Verdessä veneen sisäkuori on vaaleanharmaa ja ulkokuori vihreä.

Lisätiedot: Terhi ABS-veneet

Lue myös nämä

X