Tilaa
Jutut

Vene 20 Båt: Fasterin uutuudet esiteltiin venemessuilla

Mallistossa 570 CC ja SC korvaa aiemmat 560-mallit.

15.02.2020

TekstiKipparin toimitus

Kellokoskelainen Juha Snell Oy esittelee Vene 20 Båt -messuilla kaksi Faster-uutuutta. Uutuusveneet ovat mallimerkinnältään Faster 570 CC ja Faster 570 SC. Molempien veneiden runkopituus on 5,7 metriä ja kokonaispituus 6,15 metriä. Mallistossa uudet Faster 570CC ja SC korvavata aiemmtn 560-mallit.

Molemmat mallit ovat muunneltavissa vapaa-ajan huviveneeksi, kalastukseen tai työkäyttöön. Sopiva moottoriteho on 80-115 hevosvoimaa. Pulpettiin mahtuu jopa 12-tuumainen näyttö. Valmistajan mukaan veneet kuljettaa jopa kahdeksan ihmistä joiden lisäksi tavaraa voi lastata peloitta 100 kiloa.

Kippari-lehden tuoreella koeajolla kiiteltiin varsinkin keskipulpetillisen 570 CC:n lastaustilojen ylivertaisuutta verrattuna esimerkiksi saman kokoluokan Buster XL:ään.

Uudistukset eivät jää mittoihin, vaan veneissä on uutta myös muotoilu aina rungosta pulpetteihin sekä veneiden värimaailmaan. Kaiteet, tuulilasin karmit, penkit ja rotaatiovalulla valmistetut osat kuten laatikot, pulpetin runko ja uimatasot ovat väriltään mustat. Korkea, lasista valmistettu tuulilasi suojaa veneen takaosassa matkustavia viimalta ja roiskeilta. Lisävarusteena on saatavilla tuulilasinpyyhin.

570 SC -mallissa ohjauspulpettien väliin on asennettu kiinteä, yksiosainen väliovi, joka parantaa tuulensuojaa. Väliovessa on kaasujousitus.

Veneiden istuimien lisävarusteina saatavien pehmusteiden väri on valittavissa kahdesta eri vaihtoehdosta, musta-harmaana tai raidallisena. Sisälaidoissa on Fasterin alumiinikiskot, joihin voidaan nopeasti asentaa muun muassa lisäpenkkejä ja säilytyslaatikoita omien käyttötarpeiden mukaan.

Lisätietoja löydät valmistajan sivuilta.

Lue myös nämä

X