Tilaa
Näyttelyt

Vene 20 Båt: Yamarin 88 DC – Premium-versio kaudelle 2020

Viime vuonna esitelty lippulaivamalli Yamarin 88 DC -mallia saa nyt tehokkaammalla moottorilla ja kattavammalla varustuksella.

14.02.2020

TekstiSatu Björn

Premium-version erottaa päällepäin vakiomallista ruostumattomasta teräksestä valmistetusta tuulilasin kehyksestä sekä ohjauspulpetin kahdesta 16-tuumaisesta näytöstä. Toisella näytöllä voi olla esillä täysikokoinen merikartta, kun taas toisella näytöllä voidaan esittää esimerkiksi moottorin mittaristotiedot.

Sisätiloissa on käytetty puuta muun muassa vaatekaapissa, säilytyslaatikoissa, wc:n ovessa ja karmeissa. Vakiona premium-versiossa on ruskeasävyiset patjat, jotka saa valinnaisena myös harmaana.

Myös vakioversiota on päivitetty paksummilla avotilan pehmusteilla ja pöytä on aiempaa suurempi. Lisäksi materiaaleja on uusittu. Vakiovarustusta voi edelleen täydentää Deluxe-paketilla, johon kuuluu esimerkiksi keulapotkuri, kaksoisakkujärjestelmä ja kansivalot.

Suurin muutos on moottoritehossa, joka kasvaa kummassakin mallissa 425 hevosvoimaan, mikä mahdollistaa Yamaha XTO V8 offshore -perämoottorin asentamisen veneisiin. Yamarin 88 DC:n moottorisuositus on 300 – 425 hevosvoimaa.

Lue Yamarin 88 DC:n testi Kipparista 11/2018

Lisätiedot Yamarin

Lue myös nämä

X