Tilaa
Testit

Videoesittelyssä Sea-Doo Fish Pro – Jetin selässä apajille

Maailman ensimmäinen kalastusjetti houkuttelee vavanheiluttajaa sekä ulkoasullaan että monilla yksityiskohdillaan.

18.07.2019

TekstiTimo Sarkkinen, tekninen avustus Tero Kiira

KuvatMarkus Pentikäinen/Otavamedia

Tämähän voisi olla rannikkovartioston kalustoa, toteaa kuvaaja Sea-Doota laiturilla ihmetellessään. Ja totta, armeijanvihreä runkoväri ja etukansi antavat paitsi erähenkisyyttä myös Patrol-tunnelmaa. Ulkonäöstä voi ajatella, että Fish Pro haluaa olla vakavasti otettava vaihtoehto, ei mikään leikkikalu.

Pelkkiin kosmeettisiin muutoksiin ei siis uutuusmallissa ole tyydytty. Hyvä niin, sillä heppoiset eväät kyllä huomattaisiin ja äkkiä tyrmättäisiin. Rajoja rikkovalla laitteella on joka tapauksessa paljon ennakkoluuloja voitettavana.

Fish Pro pohjautuu viime vuonna lanseerattuun ST3-runkoon, jota valmistaja käyttää isoimmissa, retkeilyyn ja vesiurheiluun suunnitelluissa kolme hengen malleissa. Tässä jetissä runkoa on vielä pidennetty 28 sentin perätasolla. Voi kuulostaa pieneltä, mutta jettien mittasuhteissa se on aika paljon.

Lue testi Kipparista 7/2019.

Katso tästä 360-videoesittely

Tekniset tiedot

Pituus 3,73 m
Leveys 1,26 m
Paino 389 kg
Valmistusmateriaali lujitemuovi
Henkilöluku 3
CE-luokka C
Moottori Rotax 1503 NA, 154 hv, nelitahti
Polttoainesäiliö 70 l
Vakiovarustus mm. Garmin Echomap Plus 62cv -yhdistelmälaite, digitaalinen monitoimimittaristo, kylmälaukku 51 l, perän kalastustaso, vapatelineet 4 kpl, kalastusistuin irrotettavalla takaosalla, säädettävä trimmijärjestelmä, etusäilytystila 100 l
Lisävarusteet mm. BRP-audiojärjestelmä, kylmälaukku 16 l, teleskooppivetopylväs, pikalepuuttimet, USB-portti, actionkamera
Hinta 16 490 €
Valmistaja Bombardier Recreational Products Inc., Meksiko
Maahantuoja BRP Finland Oy, Sea-Doo

 

Lue myös nämä

X