Tilaa
Testit

Kokemuksia veneestäni: Princess 412 – ”Tilavuutta kahdelle”

Mustasaarelaisen Patrik Auran MY Balmoraliksi kastettu Princess 412 liikkuu pääasiassa Vaasan ja naapurikuntien saaristossa.

27.09.2024

Tekstijari hakala

Kuvatjohannes tervo

Vaasan venelaiturit kylpevät auringossa. Merenlahden toisella puolen näkyy kaupungin silhuetti. Mustasaaren Vassorissa asuvan Patrik Auran veneeseen kavutessa tuntuu, että tilaa saisi olla enemmänkin. Sisällä kajuutassa tunne vaihtuu hetkessä täysin toiseksi, sillä siellä tilaa jo riittää. Samaa mieltä on MY Balmoraliksi kastetun paatin kippari itse.

"Kyllä kaksikin ihmistä tarvitsee näin ison veneen", Patrik kuittaa naurussa suin 12,5 metrisen, englantilaisvalmisteisen Princess 412 -mallisen veneen sisätilat. Suurimman osan Vaasan ja sen naapurikuntien vesille suuntautuvista venereissuista hän tekee kaksin, yhdessä vaimonsa Marita Auran kanssa. Princessin vuosimalli ajoittuu vuoteen 1981.

Patrik on yrittäjä. Työnkuvaan kuuluu yritysten kahviautomaattien vuokraus ja huolto. Muutamaa takana olevaa yrittäjävuotta ennen hän ehti työskennellä timpurina ja muurarina sekä palkkatyössä että yrittäjäpohjalta.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X