Tilaa
Uutiset

Astrum Vene Oy laajenee Helsinkiin

24.04.2009

TekstiKipparilehti

Helsingissä toimiva Puotilan Venekeskus liittyy osaksi Astrum Vene -ryhmää toukokuussa 2009. Puotilan myymälä lähtee samalla toteuttamaan Astrumin ”Auto+Vene” -konseptia, kun nykyinen Puotilan Venekeskus muuttuu Astrum Vene- ja Autotaloksi vielä kevään 2009 aikana.

Puotilan Venekeskus on Scout-, Chris Craft ja Cobalt -veneiden sekä mm. Sunstream-venenosturien ja Keelguard-kölisuojien maahantuoja, jakelija ja vähittäismyyjä. Yhtiö on myös Finnmaster-veneiden ja Yamaha-moottorien jälleenmyyjä. Yhtiöllä on toimipaikka Helsingin Puotilassa.

Astrum Vene Oy ja Astrum Auto Oy toimivat Salossa, Turussa, Forssassa, Kemiössä ja Lohjalla. Yhtiöiden toimiala on uusien ja vaihtoautojen ja -veneiden myynti, huolto ja palvelut. Astrum Vene Oy ja sen tytäryhtiö Oy Kone Wuorio Maskin Ab edustavat lukuisia koti- ja ulkomaisia venemerkkejä. Yhtiöillä on myös omat satamat, talvisäilytystilat ja huoltotoiminnot Kemiön Söljeholmenissa ja Turun Hirvensalossa, jossa lisäksi Volvo Penta -myynnistä ja huollosta vastaa S-Marin Oy. Astrum Auto Oy:n edustaa useita automerkkejä Salossa ja Forssassa sekä myy vaihtoautoja kaikissa toimipaikoissaan.

Lisätiedot: www.puotilanvenekeskus.fi, www.astrum.fi.

Lue myös nämä

X