Testit

Bayliner Element CC6

Vanha tuttu Bayliner elää merkkinä uutta elämäänsä. Siihen kuuluvat vahvasti Element-mallisarjan persoonalliset avoveneet, joista CC6 on luotu hurmaamaan ainakin kalamiehiä ja vesiurheiluintoisia.

22.08.2016

TekstiTimo Sarkkinen Testiavustus Tuomo Kanerva

Kaukana ovat ajat, jolloin Bayliner villitsi suomalaisia virtaviivaisilla 1980-luvun venemalleillaan. Halvan dollarin aikoina niitä pystyttiin myymään aivan toisen tason hinnoilla kuin pohjoismaisia kilpailijoita, ja moni sai ennen kokemattoman kipinän vauhdikkaaseen ja paistattelevaan vesielämään. Puhuttiin juppiveneilystä. Silloin piti näyttää, että hienosti menee niin maissa kuin merellä.

Tuontiveneiden kauppa lieveilmiöineen hiipui 1990-luvun alun laman myötä, niin myös Baylinerin. 2000-luvun alkupuolella merkki on selvästi hakenut uutta identiteettiään. Ehkäpä se on löytymässä nyt koeajetun Element CC6:n kaltaisista, moderneista ja persoonallisista avovenemalleista, jotka on luotu palvelemaan niin huvikäyttöä, vesiurheilua kuin kalastustakin.

Sivuosaan ovat jääneet kautta historian tunnetuimmat Beikut, eli kajuutalliset retkiveneet, jollaisia Baylinerin Euroopan markkinoiden tarjonnassa on enää neljä kappaletta. Avoveneissä valittavana on kaikkiaan 17 mallia viisimetrisestä perus-bowriderista hienostuneeseen, lähes 8-metriseen ponttoniveneeseen.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X