Tilaa
Testit

CraftCart C3 + Mercury 20 hv – Kansankodin kameleontti. Video: Näin CraftCart kulkee Söderköpingin kaduilla sekä merellä

Kyläkaupalta mökkisaareen samalla istumalla kuulostaa kiehtovalta ajatukselta. Tuhansien järvien ja niitä halkovien kannasten maassa amfibiolle on helppo keksiä monta käyttökohdetta.

13.07.2023

Tekstijouko saarinen

Kuvatja video peter holgersson

Kenelle: Rohkealle edelläkävijälle, jota reipas huomio ja katseet eivät haittaa. Taitavaa insinöörityötä arvostavalle nautiskelijalle.


Tässä lehdessä on harvemmin testattu ajo-ominaisuuksia maantiellä. Nyt se on kuitenkin tarpeen. Kippari pääsi ensimmäisenä mediana maailmassa koeajamaan uutta ruotsalaiskeksintöä, CraftCart C3 -amfibioa. Koeajopäiväksi valikoitui sopivasti Ruotsin 500. kansallispäivä. Valmistajan kotikaupungin Söderköpingin keskiaikaisia katuja kurvaillessa ajoneuvo herättää paljon huomiota. Tällä ei pääsisi huomaamatta livahtamaan kylille.

C3:n luuranko on putkirakenteinen ja kuori vankaksi laminoitua lasikuitu-komposiittia. Yleisvaikutelma on erittäin tukeva. Kyytiin noustessa ei tarvitse miettiä mihin jalkansa laittaa. Myöskään ajossa, oli se sitten maantiellä tai vedessä, ei runko värähtele tai elä.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X