Tilaa
Testit

Esittelyssä Zodiac Medline 6.8 – Pehmokylkinen päivävene

Rib-veneiden konkari Zodiac on yhdistänyt bowriderin tunnelmaa pehmeään pakettiin, jolla on kuitenkin kova hinta.

15.05.2023

Tekstitimo Sarkkinen

Kuvattekninen avustus, kuvat ja video Jaakko Pitkäjärvi

Kenelle: Vauhdista ja rennosta vesilläolosta nauttivalle perheelle, joka arvostaa niin hyviä meriominaisuuksia kuin ponttonien suojaa rantautumistilanteissa.


Perunapelto merellisessä muodossa. Rantojen miehet osuivat oikeaan ennustaessaan, millainen aallokko meitä on Airistolla vastassa. Lähimmän sääaseman tiedot kertovat kohtalaisesta, kuuden sekuntimetrin voimalla puhaltavasta luoteistuulesta.

Kelpaahan se pahemman puutteessa. Mieluiten Zodiacia retuuttaisi oikein kunnon vaahtopäiden seassa, niin vankan maineen ranskalaismerkin ribit, eli kovapohjaiset kumiveneet, ovat meriratsuina saavuttaneet. Kipparinkin koeajoissa Zodiacit on todettu pehmeäkulkuisiksi kokoluokasta riippumatta.

Ja niin todetaan tälläkin kertaa. Etenkään myötäiseen ajettaessa Medline 6.8 ei ole ”perunapellosta” moksiskaan, ja kuskin innostuessa vauhti vain nousee. 200-hevosvoimaisen V6-Mercuryn voima vakuuttaa. Pian ollaan jo lähellä 46 solmua, joka on hetkeä aiemmin mitattu huippunopeudeksi sisempänä saariston suojassa. Levottomuutta ei näilläkään vauhdeilla ilmene.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X