Tilaa
Testit

Faster 545 SCA Esteetön – Veneily onnistuu myös pyörätuolissa. Video: Näin sujuu lähtö laiturista

Hyvän ja yksinkertaisen perusveneen voi muokata sopivaksi liikuntarajoitteiselle. Fasterin esteettömäksi muutettuun keula- ramppiveneeseen pääsee ja sitä voi ajaa myös pyörätuolissa.

12.05.2022

Tekstivesa leppä

Kuvattomi tähti

Kenelle: Esteetöntä kulkua tarvitseville tai hankaliin paikkoihin usein rantautuville. Sopii myös saareen mökkiä rakentavalle.


Fasterin keularamppivene 545 SCA Esteetön on mainio esimerkki siitä, kuinka hyvästä ja selkeästä perusveneestä saadaan uusi malli, jonka kohderyhmä on venesuunnittelussa melko vähälle jääneet liikuntarajoitteiset tai ikäihmiset, joiden jäsenet alkavat jo jäykistyä.

Esteettömän version suunnittelua helpotti, että perusvenekin oli jo hyvin avoin, turkki tasainen ja sisustuselementit helposti muokattavissa tai poistettavissa.

Fasterin keularamppia ei alun perin suunniteltu esteetöntä kulkua vaativille asiakkaille, mutta se on oikeastaan koko ajatuksen edellytys. Tavallisen veneen laidan yli ei pyörätuolilla kuljeta ja vaikeasti liikkuvan on hankalaa kiivetä veneeseen keulan kautta tai sivusta.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X