Tilaa
Testit

Grandezza 37 CA – Hillityn edustava

Uusi Grandezza sopii vaativan perheen lomaveneeksi, ja sen valmiudet riittävät myös erilaisiin edustustehtäviin.

14.04.2019

TekstiKarel Kakko

KuvatPasi Nuutinen

Kokkolasta kotoisin olevien Grandezza-veneiden tyyli on vuosi vuodelta entistä ajattomampaa ja suoraviivaisempaa.

Uudessa 37:ssa on nähtävissä paljon tämän ajan tunnusmerkkejä, kuten pystyyn terävöitetty keula sekä runkoikkunat. Kokonaisuus on kuitenkin neutraali ja hillitty.

Laivueeseen kuuluu seitsemän eri mallia ja viisi eri runkoa, joista 28- ja 40-jalkaisissa on kaksi erilaisella ylärakenteella olevaa versiota. Uusi ”kolmeseiska” täyttää odotetusti 34- ja 40-jalkaisten välillä olleen ison aukon.

Umpinainen tunnelma saadaan häivytettyä viimeisimpien trendien mukaisesti, eli kasvattamalla sekä ikkunapinta-alaa että kattoluukkujen määrää ja kokoa. Uudessa Grandezzassa kerrotaan olevan peräti 13 neliömetriä ikkunaa. Siihen kuuluvat myös nykytyylin mukaiset kookkaat runkoikkunat.

Salonki ja avotila ovat kooltaan samaa luokkaa, ja kumpaakin hallitsevat L-malliset sohvat. Tilat on eroteltu toisistaan lasisilla liukuovilla.

Pentteri palvelee sujuvasti sekä salonkia että avotilaa. Tilaa on peräti 140-litraiselle jääkaapille. Kuvassa näkyvät myös lisävarusteiset ylimääräinen vetolaatikkokylmiö, astianpesukone sekä mikroaaltouuni.

Tilaajat voivat lukea testin Kipparin digilehdestä 4/2019.

 

 

Lue myös nämä

X