Testit

Bella 600 R ja BR

Maaliskuussa otsikoimme uutta Bella 600 Bowrideria koskevan messuraporttimme sanoilla ”Kaikkien aikojen Bella?” Uusi Bella valittiin tuolloin myös messujen avomoottoriveneeksi. Testien jälkeen vaikuttaa siltä, että vastaus otsikon kysymykseen on myönteinen.

02.06.2015

TekstiVesa Leppä

Kuvat Juha Virtanen

Kuopiolaisella Bella-Veneet Oy:llä on hallussaan kolme maamme tunnetuimmista venemerkeistä. Nämä ovat aakkosjärjestyksessä Aquador, Bella ja Flipper. Viime vuosina on myyntimenestykseksi noussut Flipper, aikanaan yksi Pohjoismaiden myydyimmistä venemerkeistä.

Viime vuosikymmenen menestyjä puolestaan oli Aquador, jonka liito myyntitilastojen huipulla omassa sarjassaan alkoi merkin siirryttyä Bella-Veneiden haltuun.

Bella-Veneet Oy:n ”kantaäiti” ja yrityksen peruskivijalka Bella sen sijaan jäi vuosien saatossa hieman suurempien merkkien varjoon ja tuotekehitys sen hyväksi oli useita vuosia vähäistä.

Ensimmäinen merkittävämpi harppaus uusille linjoille Bellan kohdalla otettiin viime vuosikymmenen lopulla, kun merkin uudet, noin viisimetriset avovenemallit julkistettiin.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X