Tilaa
Testit

Marquis 420 SC – Intohimojen jäljillä

Marquis on upea esimerki siitä millainen vene syntyy, kun kahden veneilyn mahtimaan paras osaaminen yhdistetään. Se tarkoittaa italialaista muotoilua ja amerikkalaista toteutusta. Silloin sopii odottaa ennenkokemattomia ajoelämyksiä ja anteeksipyytelemätöntä tyylittelyä.

15.03.2013

TekstiKarel Kakko

KuvatSeppo Evinsalo/Otavamedia

Marquis on Pohjolassa melko tuntematon venemerkki. Marquis-veneiden suunnittelusta vastaa italialainen venesuunnittelutoimisto Nuvolari-Lenard ja veneet valmistetaan USA:ssa. Tuloksena on hyvin eksklusiivinen ylellisyystuote.

Marquis 420 SC (Sport Coupé) on sedan-tyyppinen matkavene, joka on mallistonsa pienin. Isompia malleja on kahdeksan, joista suurin on 72-jalkainen suljetulla yläohjaamolla varustettu jahti.

420 SC:n tilat koostuvat salongista, jonka yhteydessä ovat ohjaamo ja tilava pentteri sekä kahdesta makuukajuutasta ja erillisellä suihkulla varustetusta toiletista. Salongin jatkeena on on samassa tasossa oleva avotila, joka erotetaan sisätiloista suurilla lasisilla liukuovilla.

Sisustuksessa on aistikkaasti käytetty rusehtavia sävyjä ja sisustuksen yksityiskohtia ja elementtejä korostetaan epäsuoralla valaistuksella, jonka sävytkin on tarkoin valittu. Himmentimet kuuluvat luonnollisesti vakiovarustukseen.

Lue esittely Kipparista 3/2013

 

Lue myös nämä

X