Tilaa
Uutiset

Naantalin Venemessut

24.05.2016

TekstiSatu Björn

KuvatNaantalin Venemessut

Naantalin Venemessut järjestetään 27.5.-29.5.16.

Messujen odotetuin vieras on Formulaveneiden kaksikertainen maailmanmestari Sami Seliö, jonka näytösajoja messuyleisö pääsee seuraamaan lauantaina ja sunnuntaina.

Formulavenettä ei ole koskaan aikaisemmin nähty Naantalin edustalla. Luvassa onkin ainutlaatuista katseltavaa, kun Seliö painelee Kultarannan ja Naantalin Vierasvenesataman välissä 200 km/h. Ajonäytösten lisäksi yleisö pääsee seuramaan lähietäisyydeltä formulavenetallin työskentelyä, Seliön Mad-Croc Baba Racing Team saapuu tallin johtoa myöden Naantaliin.

Messuilla nähdään myös flyboard -taiturointia Suomen huipuilta. Flyboard-laudan ehdoton taitaja, Vadim Nekhaev saapuu Naantaliin täysin uuden kalustonsa kanssa ja näyttää miten 300 –hevosvoimainen vesijetti nostaa hänet noin 20 metrin korkeuteen.

Saaristopalkinnon saaja julkistetaan perjantaina

Urheiluhenkisen ohjelmiston rinnalla Naantalissa nähdään jälleen myös naiskauneutta Miss Model of the World –Naantalin osakilpailun muodossa. Muumipeikko ja Pikku Myy ovat myös luvanneet vierailla messuilla ja perheen pienimpiä voi kiinnostaa myös radio-ohjattavien miniveneiden näytösajot.

Naantalin Venemessujen portit aukeavat perjantaina 27.5. klo 15.00.

Virallisia avajaisia vietetään perjantaina klo 16.00, jolloin Naantalin kaupunginjohtaja Jouni Mutanen avaa tapahtumaviikonlopun.

Avajaisten yhteydessä julkistetaan myös Vuoden 2016 Saaristomeripalkinnon saaja.

Näytteilleasettajia on mukana noin 140. Lisäksi yksityishenkilöiden Rompetorilla on runsas määrä myyjiä myymässä käytettyjä veneitä ja venetarvikkeita.

Naantalin Venemessut

 

Lue myös nämä

X